Προσκλητήρια Βάπτισης

Τα χειροποίητα προσκλητήρια του Ομίλου “Η Δεξιότητα”, είναι ζωγραφισμένα με αγάπη από συνανθρώπους μας με ειδικές δεξιότητες και εθελοντές.

Αναλαμβάνουμε  να κατασκευάσουμε όποιο σχέδιο προσκλητήριο μας ζητήσετε που μπορεί να το ταιριάξετε με το ίδιο θέμα σε μπομπονιέρες και άλλα βαπτιστικά χειροποίητα είδη.

Ζητήστε να δείτε την πρότασή μας.

Η Ομάδα Δημιουργικής Απασχόλησης Ενηλίκων της Δεξιότητας δημιουργεί πρωτότυπα σχέδια κάνοντας μάθημα Εργοθεραπείας κατά την κατασκευή τους.

Κάθε παραγγελία που θα ξεπερνά τα 100 κομμάτια, θα αλλάζει η τιμή με μείωση αναλογικά μετά από συνεννόηση με τους υπεύθυνους του e-shop της Δεξιότητας.

Η Δεξιότητα διαθέτει τα έσοδα από τα χειροτεχνήματά της για τις ανάγκες των συνανθρώπων μας που έχει αγκαλιάσει και στηρίζει: Οικογένειες ανέργων, άστεγους, συνανθρώπους μας της τρίτης ηλικίας, έφηβους, παιδιά και γυναίκες, αλλά και ανθρώπους με ειδικές ικανότητες, δίνοντάς τους την δυνατότητα, να ξεπεράσουν τις όποιες δυσκολίες με τις δικές τους δυνάμεις.

Προσκλητήρια Βάπτισης
€ 1.10

Category: Προσκλητήρια Βάπτισης

Προσκλητήρια πρωτότυπα, μοναδικά με διάφορα θέματα κατά παραγγελία, ζωγραφισμένα από χέρια ευλογημένα από συνανθρώπους μας με ειδικές δεξιότητες σε όποιο θέμα επιθυμείτε!

 

  • Μεγέθη 21x29 cm  ανοιχτό και στην παράδοση τυλιγμένο σε ρολό δεμένο με σπάγκο και κεραμικό ίδιο με το θέμα στολισμένο με όμοια κορδελάκια ή  δαντέλες.
  • Μεγέθη 21x14,5cm  ανοιχτό και στην παράδοση διπλωμένο δεμένο με σπάγκο και κεραμικό ίδιο με το θέμα στολισμένο με όμοια κορδελάκια ή  δαντέλες.
  • Μεγέθη 21x14,5cm  ανοιχτό και στην παράδοση μέσα σε φάκελο.

 

  • ( Η τιμή τους είναι 1.10 ευρώ το κομμάτι).
  • Τα έξοδα αποστολής (αντικαταβολή), δεν περιλαμβάνονται στην τιμή.

 

Στηρίξτε κι εσείς την Δεξιότητα, από την Ελλάδα και το εξωτερικό με τους παρακάτω τρόπους:

Με τραπεζική κατάθεση AtticaBang: IBANGR82 0160 8870 0000 0008 5107 046

Με αγορά χειροποίητων ειδών Βάπτισης – Γάμου http://dexiotita.gr/vaptisi/bobobieres-baptisis

Με αγορά από το E-SHOP http://dexiotita.gr/proionta/paramithi

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 6945554988 και στο e-mail: info@dexiotita.gr


 

Οι Χορηγοί μας