Γραφείο Τύπου - Ανακοινώσεις

Η Δεξιότητα συμμετείχε στην Εκδήλωση των φυσικοθεραπευτών του Γ.Ν.Α «Ο Ευαγγελισμός» που ήταν αφιερωμένη στη Γυναίκα.

Πραγματοποιήθηκε  με τεράστια συμμετοχή από τον κλάδο των φυσικοθεραπευτών του Γ.Ν.Α «Ο Ευαγγελισμός»

στα πλαίσια των εκπαιδευτικών του δραστηριοτήτων, την ημέρα της γυναίκας, η επιστημονική εκδήλωση «ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ» στην οποία συμμετείχε και η Πρόεδρος του Ομίλου Δεξιότητα – Όμιλος Προστασίας & Ανάπτυξης Δεξιοτήτων, κυρία Αλιμπέρτη Μαρία.

Σκοπός της Εκδήλωσης, η πληροφόρηση των φυσικοθεραπευτών αλλά και των ιατρών για τους νεότερους τομείς εφαρμογών της φυσικοθεραπευτικής επιστήμης και έγινε για πρώτη φορά στην Ελλάδα.
Το πρόγραμμα εκπονήθηκε σύμφωνα με τις κατευθυντήριες οδηγίες του Διεθνούς Οργανισμού Φυσικοθεραπευτών για την υγεία των γυναικών αναγνωρισμένη σαν υποομάδα της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Φυσικοθεραπείας (W.C.P.T) σε συνδιοργάνωση με το Π.Τ Αττικής του Ν.Π.Δ.Δ «Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών»
Για τα αποτελέσματα της Εκδήλωσης και περισσότερες πληροφορίες στον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής:
κ. Σταύρο Αθ. Σταθόπουλο, Φυσικοθεραπευτή, Υπεύθ. κλάδου Φυσικοθεραπευτών, Γ.Ν.Α «Ο Ευαγγελισμός», Δ/ντη & καθ. Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Επιμόρφωσης, Παν/μίου “G. Marconi” Ρώμης, Ιταλία
Προσωπικό κινητό τηλ. 693 6101228 (μόνον για τους συντάκτες υγειονομικού ενδιαφέροντος) Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.,

 

Στηρίξτε κι εσείς την Δεξιότητα, από την Ελλάδα και το εξωτερικό με τους παρακάτω τρόπους:

Με τραπεζική κατάθεση AtticaBang: IBANGR82 0160 8870 0000 0008 5107 046

Με αγορά χειροποίητων ειδών Βάπτισης – Γάμου http://dexiotita.gr/vaptisi/bobobieres-baptisis

Με αγορά από το E-SHOP http://dexiotita.gr/proionta/paramithi

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 6945554988 και στο e-mail: info@dexiotita.gr


 

Οι Χορηγοί μας