Τα Νέα μας

Υπέροχη Ατμόσφαιρα από τους μικρούς Καφετούληδες

Όμορφα περάσαμε το Σάββατο 28/3/2015, στον Σύλλογο Κινηδαριωτών Νάξου «ο Άγιος Γεώργιος» παρέα με τους μικρούς μας φίλους που άφησαν το μάθημα χορού και συμμετείχαν στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήσαμε παρουσιάζοντας τον καλό μας φίλο τον αρκούδο Καφετούλη στο κουκλοθέατρο "Ο Καφετούλης και οι αρκούδες του Ουρανού" και το ομώνυμο παραμύθι της Μαρίας Αλιμπέρτη – Κατσάνη.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ευχαριστούμε, το χαμόγελο στα ζωγραφισμένα πρόσωπα των παιδιών μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε, η αγάπη και το ενδιαφέρον των γονιών και παππούδων για τις δράσεις του Ομίλου μας είναι η επιβεβαίωση της αξίας της προσπάθειας  που καταβάλλει ο Όμιλος "Η Δεξιότητα" στις δύσκολες συνθήκες που βιώνει σήμερα η Ελληνική κοινωνία.

Εθελοντές της τρίτης ηλικίας, αλλά και άνθρωποι με ειδικές ικανότητες έφτιαξαν χειροποίητες κατασκευές, λαμπάδες, λούτρινα αρκουδάκια, σαπουνάκια και ονειροπαγίδες που διατέθηκαν στην εκδήλωση.

Δώσαμε μαζί με τον στον Σύλλογο Κινηδαριωτών Νάξου «ο Άγιος Γεώργιος» μια ανάσα, μια μικρή βοήθεια για να προσπεράσουν κάποιες δυσκολίες με τις δικές τους δυνάμεις κάποιοι συνάνθρωποί μας.


Ευχαριστούμε τον Σύλλογο Κινηδαριωτών Νάξου «ο Άγιος Γεώργιος», μας δίνετε την δύναμη να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι!!!
 

 

Στηρίξτε κι εσείς την Δεξιότητα, από την Ελλάδα και το εξωτερικό με τους παρακάτω τρόπους:

Με τραπεζική κατάθεση AtticaBang: IBANGR82 0160 8870 0000 0008 5107 046

Με αγορά χειροποίητων ειδών Βάπτισης – Γάμου http://dexiotita.gr/vaptisi/bobobieres-baptisis

Με αγορά από το E-SHOP http://dexiotita.gr/proionta/paramithi

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 6945554988 και στο e-mail: info@dexiotita.gr


 

Οι Χορηγοί μας